Back to the top

Het enige echte Bredase kookboek

Samen met Horeca Breda presenteren wij:Het enige echte Bredase kookboek

Een kookboek vol Bredaas trots

Jij mag 76 keer raden hoeveel top recepten er in dit kookboek komen te staan
Precies! 076 Recepten uit lokale keukens uit Breda! Een luxe kookboek dat net als ons mooi Breda thuis is van alle markten. In, met en voor Breda zijn wij aan de slag gegaan om een kookboek te maken waar iedere Local trots op kan zijn.
Duik je eigen keuken in, bereid de gerechten van jouw favoriete zaak en kijk of jij jouw favoriete gerecht beter kan maken dan de chef! Dit kookboek staat vol Bredase recepten die niet eerder zijn prijsgegeven en maken van jou een echte chef!

Wat vind ik terug in het kookboek?
Naast de 076 overheerlijke recepten staat het kookboek vol met heerlijke dranksuggesties door verschillende drankkenners uit Breda. Van een wijngaard tot onze brouwerijen. Wij wijzen de weg naar lokale topproducten die jouw gerechten lokaler maken dan ooit tevoren!
Local Taste is bewust bezig met haar voedsel, wij vinden het belangrijk dat we niet zomaar iets weggooien. Ook daar hebben wij een leuke oplossing voor gevonden. Benieuwd wat de oplossing is? Bestel dan snel het kookboek: 076 Gerechten!

076 Gerechten

Welke chef daag jij uit?

NIEUWSGIERIG?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen van Local Taste!