Back to the top

Wat is Local Taste?

Ben jij beter dan de chef?

Het Local Taste magazine is verkrijgbaar voor € 19,95. De Taste-Coins zijn geldig tot 2022!
Met het magazine kan je als inwoner van onze mooie gemeente op een lokale bourgondische ontdekkingsreis door Breda. Met trots kunnen wij zeggen dat de deelnemende horecagelegenheden stuk voor stuk kenmerkend zijn voor Breda. Ze hebben allemaal een eigen verhaal, een bijzondere locatie of een special touch en zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van onze gemeente.

Bij het magazine ontvang je maar liefst 10 Taste-Coins. Tegen inlevering van de Taste-Coin ontvang je een heerlijk proeverijtje. Benieuwd wat je krijgt? Dat vind je terug in het bijbehorende magazine van Local Taste!

LET OP: De Taste-Coins zijn geldig tot 2022! Dit houd in dat je ze nog een tijdje kan inleveren. De tweede editie staat bomvol nieuwe deelnemers zodat jij de omgeving telkens weer kan blijven ontdekken. Houd onze socials en website in de gaten om te kijken waar jij jouw Taste-Coins op dat moment kan inleveren. Je bent welkom Bij De Nieuwe Winkel om gratis een nieuw magazine op te halen. 

Naast de Horecagelegenheden met een persoonlijk verhaal vind je ook leuke en interessante columns terug in het Magazine. Wij zijn geen reclame folder maar vertegenwoordigen aan de hand van proeverijtjes wat ons mooi Breda te bieden heeft!

In, met en voor Breda
Er is nog zoveel moois en lekkers te ontdekken in Breda. Ken jij alle mooie en lekkere plekjes die Breda te bieden heeft? Speciaal voor de Bredanaar hebben wij een magazine uitgeven. Dit doen wij in, met en voor Breda.

Het doel van Local Taste is om de ‘Local’ de diversiteit van keukens te laten ervaren in eigen gemeente. Aan de hand van proeverijtjes ontdek je de leukste en lekkerste plekjes in en buiten het stadscentrum. De proeverijtjes lopen uiteen van een bestaand gerecht van de kaart, verschillende hapjes of een verrassing van de chef. Één ding is overal gelijk; de horecagelegenheden zijn trots op de proeverijtjes die ze aanbieden. Heb jij jouw Taste-Coin ingeleverd? Dan weet je precies wat je kan verwachten van de gerechten van de kaart.

Van jouw voorbijgangers gasten maken? Wij helpen je graag een handje mee!
Local Taste is hèt nieuwste concept in, voor en met Breda. Wij zijn er voor zowel de horecaondernemer als de Bredanaar.

Wil je meer informatie over het nieuwste concept van Breda? Wij komen graag langs om te kijken wat wij samen voor de Bredanaar kunnen betekenen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.