Back to the top

Ben jij beter dan de chef?

Ben jij beter dan de chef?

Exclusieve toegang voor deelnemers Chef challenge!
Ben jij ook benieuwd wat er te vinden is op deze pagina? Ontdek het door jouw Taste-Box te bestellen voor 16 november 2021. Je ontvangt dan de exclusieve toegang tot deze pagina.

Ben jij beter dan de chef? De Bredase Horeca en Local Taste dagen jou uit!

Vanaf nu krijg jij iedere maand de kans om een Bredase chef uit te dagen! De horecaondernemers uit het Bredase kookboek: 076 Gerechten dagen jou uit om hun recepten te maken! Deze keer dagen we chef Yik van Moeke Ginneken uit om de beroemde Flammkuchen Carpaccio te maken. Denk jij dat je ze beter kan maken dan de chef? Test het door mee te doen aan deze challenge!

Welke chef dagen we deze maand uit?
Deze maand dagen we chef Yik van Moeke Ginneken uit! Duik je eigen keuken in en maak de enige echte Flammkuchen Carpaccio. Ben jij beter dan de chef?

Dit vind je in een Taste-Box:
– Eén recept uit het kookboek: 076 Gerechten
– De benodigde ingrediënten
– Leuke goodies van de desbetreffende zaak
– Kortingsbon t.w.v. € 5,- op het enige echte Bredase kookboek: 076 Gerechten
– Kans op leuke prijzen: zoals een hapje en drankje bij Moeke Ginneken en het kookboek 076 Gerechten

Hoe werkt het?
Bestel je Taste-Box nu voor slechts €14,95 via de webshop. Je kunt de Taste-Box ophalen op donderdag 18 en vrijdag 19 november. In het weekend van 20 en 21 november vindt de challenge plaats en kun je de chef uitdagen! Plaats jouw Flammkuchen Carpaccio op Facebook en Instagram, tag @LocalTasteNL en @MoekeGinneken en maak kans op leuke prijzen!